kooch_admin 1403/10/03 0 نظر

اعلام آمادگی شهرداری برای شناسایی خانه های خالی

تهران – کوچ – عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران این آمادگی را دارد که با استفاده از ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف، نسبت به شناسایی خانه‌های خالی اقدام کند.

به گزارش کوچ به نقل از اکوایران، آمارهای متفاوتی از خانه های خالی در تهران می دهند . از آمار بیش از 400 هزار واحد مسکونی خالی در مناطق 1 تا 3 تهران تا آمار 50 هزار واحد خالی در منطقه 22 تهران . گفته می شود بیش از 10 هزار واحد مسکونی خالی متعلق به بانک ها، سازمان ها و نهادهای دولتی هستند. اجرای دقیق مالیات بر خانه های خالی نیاز به آمارهای دقیق در این زمینه دارد . 

احمد صادقی با بیان اینکه قانون مالیات بر خانه‌های خالی از همان روز اول ابلاغ، به حوزه مالیاتی و وزارت مسکن واگذار شد، به سایت روابط عمومی شهرداری تهران گفته است: در زمان ابلاغ این قانون، بنده هنوز وارد شورا هم نشده بودم و تعجب کردم که چرا این موضوع برعهده شهرداری‌ها گذاشته نشده است.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران تأکید کرد: شهرداری‌ها به ویژه در کلانشهرها که در سطح نواحی ساختار تشکیلاتی دارند، به دلیل ارتباط تنگانگ با شهروندان بهتر می‌توانستند در راستای شناسایی خانه‌های خالی اقدام کنند و تعجب‌آور بود که این واگذاری مسئولیت به شهرداری‌ها انجام نشد.

وی با بیان اینکه سالیان سال از تصویب این قانون گذشته است، یادآور شد: با این وجود هنوز آمار مدون و دقیقی از خانه‌های خالی نداریم که بر اساس آن بتوان مالیات تعیین کرد.

صادقی با تأکید بر اینکه بارها گفتیم که جایگاه اصلی اجرای این قانون شهرداری‌ها هستند، گفت: شهرداری تهران هم این آمادگی را دارد که از مسیر مشارکت‌های مردمی، سرای محلات، هیئت امنای محلات و شهرداری نواحی، خانه‌های خالی را شناسایی کنند تا هم از آنها استفاده شود و به دنبال آن قیمت اجاره کاهش یابد و هم مالیات بر خانه‌های خالی اعمال شود و برای دولت درآمدزا باشد. به نظر می‌رسد با واگذاری مسئولیت به شهرداری‌ها، اتفاق خوبی در این مسیر می‌افتد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه اهمیت دارد اعمال قانون است و اختصاص سهم به شهرداری، می‌تواند در قالب طرح یا لایحه توسط شهرداری یا شورا و یا شورای عالی استانها اصلاح شود. ابتدا قانون شناسایی خانه‌های خالی باید در شهرداری اجرا شود و بعد از آن می‌توان انتظار داشت که شهرداری‌ها در درآمد حاصل از مالیات، سهیم باشند.

انتهای پیام/

پیام بگذارید